Was ik maar…

Was ik maar naar de kunstacademie gegaan… dan had ik dit boek niet hoeven kopen

Je tekent, schildert of maakt driedimensionale kunst met veel plezier, als hobby of (semi-)professioneel, maar wat maakt je werk nog beter? Hoe word je creatiever en waar haal je inspiratie vandaan? In ‘Was ik maar naar de kunstacademie gegaan… dan had ik dit boek niet hoeven kopen’ geef ik je antwoorden op deze vragen. Dit is een boek voor iedereen die zich wil verdiepen in het maken van kunst, zowel twee- als driedimensionaal en in alle mogelijke materialen. De meeste hoofdstukken bestaan uit een theoriedeel en een praktijkdeel met oefeningen over dat onderwerp. Ook vind je studietips van Vincent van Gogh, die je helpen de typische onzekerheden van kunstenaars weg te nemen.

Was ik maar naar de kunstacademie gegaan… dan had ik dit boek niet hoeven kopen is een kunstacademie in boekvorm! Het boek is in papieren versie uitverkocht, en nu alleen nog als e-book (in PDF-vorm) te koop op https://kunstacademie-online.nl/was-ik-maar/.

Er hoort een Facebookpagina bij dit boek! Neem daar ook eens een kijkje voor gratis kunsttips: https://www.facebook.com/boekkunstacademie/